Nagrađivana mezzosopranistica i suvlasnica Škole pjevanja Husar & Tomčić, Martina Tomčić Moskaljov, koja je široj javnosti postala najpoznatija kao članica žirija u showu 'Supertalent', prije nekoliko se dana pohvalila prinovom u obitelji, odnosno malenom kujicom pasmine američka akita, a danas je fanove iznenadila objavivši fotografiju na kojoj u automobilu lakira nokte.

'A kako vi upotpunjavate vrijeme čekanja u kilometarskoj koloni na autoputu/graničnom prijelazu?', napisala je pored fotografije na kojoj je označila da se nalazi u Austriji. Svojom je objavom iznenadila brojne pratitelje koji su je u kratkom vremenu nagradili s brojnim lajkovima tako joj pokazujući da odobravaju njezinu pomalo neobičnu naviku.

Podsjećamo, 'najstroža' članica žirija popularnog showa 'Supertalent' i suprug, Ženja Moskaljov, u braku su od 2003. godine, a ponosni su roditelji sina Noe i kćerkice Rebeke. Iako je zbog britkog jezika i iskrenosti često je na meti kritičara kao 'zatvorena i stroga', Martina je za Story je u jednom intervjuu izjavila kako smatra da to nije istina. 'Smatram da sam autentična u svemu što radim i u svakom trenutku svoga života. Mislim da nisam stroga ni privatno ni pred kamerama nego sam uvijek iskrena', zaključila je Martina.