Story radio
Početna Celebrity 36693 prikaza 12. srpnja 2019.

Martina Tomčić predstavila svoju novorođenu bebu

Instagram.

Izvan sebe je od sreće

Nagrađivana mezzosopranistica i suvlasnica Škole pjevanja Husar & Tomčić, Martina Tomčić Moskaljov, koja je široj javnosti najpoznatija kao članica žirija u showu 'Supertalent', na Instagramu je napokon objavila prvu fotografiju prinove o čijem je dolasku u obitelj prije nekoliko dana obavijestila javnost. Riječ je o ženskom štenetu pasmine američka akita, a pored fotografije, Martina je napisala: 'Moja novorođena beba'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Martina Tomčić (@martina.tomcic)

Na prinovi su joj čestitali brojni pratitelji koji su komentirali kako je riječ o preslatkom štenetu te ih je zanimalo za koje se ime Martina odlučila, no odgovor nisu dobili. Ako je suditi prema posljednjim objavama, Martina se štenetu veseli jednako kao i njezina djeca, sin Noa i kćerkica Rebeka.

 | Author: instagram screenshot instagram screenshot.

Podsjećamo, 'najstroža' članica žirija popularnog showa 'Supertalent' i suprug, Ženja Moskaljov, u braku su od 2003. godine, a ponosni su roditelji sina Noe i kćerkice Rebeke. Upravo su Noa i Rebeka bili glavni 'krivci' za dolazak psića u obitelj što je Martina i sama otkrila prije nekoliko dana, napisavši na svom Instagram profilu kako su 'suprug i djeca presretni, a ja još uvijek u šoku što sam se uspjela nagovoriti'. 

Komentari