Nagrađivana mezzosopranistica i suvlasnica Škole pjevanja Husar & Tomčić, Martina Tomčić Moskaljov, koja je široj javnosti najpoznatija kao članica žirija u showu 'Supertalent', iznenadila je mnogobrojne obožavatelje na svom Instagram profilu pohvalivši se sretnom viješću. Naime, Martina je otkrila kako u njezinu obitelj stiže prinova. 

'Stiže nam prinova u obitelj...suprug i djeca su presretni, a ja još uvijek u šoku što sam se uspjela nagovoriti', napisala je 44-godišnjakinja u objavi koja je zaintrigirala njezine obožavatelje. Međutim, operna pjevačica nije naglasila o kakvoj je prinovi riječ, a s obzirom na to da je u sve uključila i emotikon psića, možda se ipak ne radi o 'klasičnom' proširenju obitelji.

Podsjećamo, 'najstroža' članica žirija popularnog showa 'Supertalent' i suprug, Ženja Moskaljov, u braku su od 2003. godine, a ponosni su roditelji sina Noe i kćerkice Rebeke. Kako je u jednom od intervjua za Story otkrila, upravo je Noa bio taj koji je mami pomogao prilikom određivanja kriterija za djecu koja se prijavljuju u 'Supertalent'. 'Razgovarala sam sa sinom koji je tada imao 12 godina. Rekla sam mu: “Hajde ti sad meni reci kako razmišlja tvoja ekipa i time ćeš pomoći mami. Zašto bi se ti, recimo, prijavio u ‘Supertalent’?” Odgovor mi je puno pomogao. Prema manjoj djeci trudim se biti iznimno blaga i upakirati iskrenost. Inače reagiram spontano, ali kad su djeca u pitanju, usporim reakcije i mozak mi izvodi kojekakve algoritme u strahu što bi moja riječ mogla izazvati u djetetu', ispričala je tada operna pjevačica.