Story radio
Početna Celebrity 2719 prikaza 21. srpnja 2019.

Martina Tomčić: 'Živjela sam dvije godine sa časnim sestrama'

Instagram.

Ispričala svoju priču

Nagrađivana mezzosopranistica i suvlasnica Škole pjevanja Husar & Tomčić, Martina Tomčić Moskaljov, koja je široj javnosti postala najpoznatija kao članica žirija u showu 'Supertalent', nekada je živjela u samostanu, a razlog tome bila je nepovoljna financijska situacija, prenosi dnevnik.hr. 

 | Author: Instagram Instagram.

Naime, danas poznato TV lice, nekada je bila mlada Martina koja je svojevremeno boravila u Austriji, gdje je morala pronaći izvor zarade kako bih uopće mogla ostati tamo. 'Kako da ne. Mislim da ne postoji čovjek koji nije prošao financijsku katarzu. Ja sam konkretno tada '92., da bih uopće mogla boraviti u Austriji, našla smještaj u jednom samostanu časnih sestara kojima sam kao protuuslugu za smještaj i hranu davala satove pjevanja, klavira, držala sam im zbor i zapravo sebe obogatila za jednu iskustvo koje doista je malo kome omogućeno, a to je da živi dvije godine sa časnim sestrama', ispričala im je doista neobičnu i nesvakidašnju priču. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Martina Tomčić (@martina.tomcic)

Danas se Martina može pohvaliti bogatom karijerom i iskustvom na glazbenom putu. Ono što se posljednjih godina promijenilo je to što ju javnost poznaje kao članicu žirija 'Supertalenta', što ponekad zna biti doista stresno, jer ste svakodnevno izloženi kritikama javnosti. No, to joj nikada nije bio problem, jer je cijeli život bila okružena takvim situacijama. 'Moj muž uvijek kaže da je meni biti pet dana ti. Kroz cijelu svoju karijeru i školovanje sam se morala naučiti nositi s kritikom, ocjenjivanjem i odbijanjem. Ja sam načelno osoba koja je senzibilna, dakle, nisam baš imuna na ružne riječi, ali toliko sam se izvježbala i isprakticirala da ona poznata na jedno uho unutra na drugo van u mom slučaju zbilja funkcionira', priznala im je. 

Podsjetimo, iako je zbog britkog jezika i iskrenosti često na meti kritičara kao 'zatvorena i stroga', Martina je za Story u jednom intervjuu izjavila kako smatra da to nije istina. 'Smatram da sam autentična u svemu što radim i u svakom trenutku svoga života. Mislim da nisam stroga ni privatno ni pred kamerama nego sam uvijek iskrena', zaključila je Martina.


 

Komentari