Sve je već spremno za novu sezonu glazbene emisije Top.HR koja će s emitiranjem početi u nedjelju, 11. veljače u 14.30 sati na RTL2. Velika promjena koju ova sezona nosi je lice koje će nas kroz nju voditi, a ta čast pripala je Mirni Savić, kćeri poznatog pjevača Massima.

'Velika mi je čast što sam postala dijelom projekta koji su gledatelji prepoznali kao relevantno mjesto na kojem mogu doznati sve informacije iz glazbenog svijeta. Za mene je ovo velik izazov i nadam se da ću ispuniti sva očekivanja. Sviđa mi se ovakav format emisije u kojem je atmosfera toliko opuštena i zabavna, a istovremeno profesionalna. A kad pronađete takvu ravnotežu, tada televizija postaje užitak, a ne posao', kaže Mirna.

Ljupka 24-godišnjakinja vrlo je mlada dokazala da je vrijedna i odgovorna, s obzirom na to da je, uz novi posao, i redovna studentica novinarstva. Iako je ovo njezino prvo ozbiljnije iskustvo ispred profesionalnih kamera, Mirna je novinarsku praksu stekla na dva hrvatska radija gdje smo imali prilike čuti i njezin glas.


Također, Mirna je aktivna korisnica društvenih mreža koje koristi kako bi zabavljala svoje pratitelje veselim i smiješnim sadržajem pa je tako posljednjih nekoliko mjeseci pažnju privukla Instagram profilom 'Mirnine babuške'. Riječ je o profilu na kojem voditeljica objavljuje satirične snimke kojima svakodnevno nasmijava brojne korisnike ove planetarno popularne aplikacije. Sudeći po svemu, nedvojbeno je kako će Mirna vrlo brzo osvojiti simpatije domaće publike.

Foto: