Story radio
Početna Celebrity 58 prikaza 27. listopada 2017.

Mastercard® ponosni sponzor nagrade za životno djelo koju je osvojila Zdenka Kovačiček

Ekskluzivni partner ovogodišnjeg Elle Style Awardsa je tvrtka Mastercard®.

Zdenka Kovačiček | Author:
Osmijeh i predivni buket by Lela Design - Dobitnica nagrade za životno djelo Zdenak Kovačiček i Tomislav Madžar izaslanik Predsjednice RH Nagradu za životno djelo powered by Mastercard® ove je godine kući ponijela Zdenka Kovačiček. Naša velika rock, blues, soul i jazz pjevačica ne prestaje nizati uspjehe, a ove godine proživljava novi vrhunac svoje slave. To joj je donijela velika popularnost pjesme “Frka” u suvremenoj izvedbi skupine Nipple People koja nas je podsjetila na to zašto je Zdenka Kovačiček tako značajna za našu glazbenu povijest, činjenica da je njezinu pjesmu “Elektra” iz 1978. za reviju kuće Chanel odabrao veliki Karl Lagerfeld, ali i jubilarna obljetnica 60 godina karijere u glazbi koju će obilježiti velikim koncertom u koncertnoj dvorani Lisinski, 29. studenog ove godine.
Zdenka Kovačiček | Author: Zdenka Kovačiček i Helena Trajkovski, direktorica marketinga u kompaniji Mastercard za Hrvatsku i Sloveniju
Zdenka Kovačiček i Helena Trajkovski, direktorica marketinga u kompaniji Mastercard za Hrvatsku i Sloveniju “Jako sam iznenađena, počašćena i sretna i mislim da sam najbolji primjer za onu izreku: ‘Nikad nije kasno’,” rekla je velika Zdenka Kovačiček pri preuzimanju nagrade i dodala: “Ne mislim pritom samo na ovu nagradu, nego na sve ono što mi se zadnjih dana i mjeseci događa, što nisam očekivala i što mi daje do znanja da smo bili ispred vremena prije 40 godina i da je moje vrijeme tek sada”.
Ivona Čulo, generalna direktorica Adria Medije Zagreb, Zdenka Kovačiček i Tomislav Madžar, izaslanik Predsjednice RH | Author:
Ivona Čulo, generalna direktorica Adria Medija Zagreb, Zdenka Kovačiček i Tomislav Madžar, izaslanik Predsjednice RH Mnogobrojni uzvanici družili su se u lounge zoni Mastercard te nazdravili 15. rođendanu magazina Elle. 'Elle Style Awards 2017. powered by Mastercard®, pripada među najprestižnije svečanosti mode i stila na svijetu, a ova godišnja dodjela najglamurozniji je modni događaj u Hrvatskoj. Upravo su zato sponzorstva poput ovog važan dio integriranog marketinškog miksa kompanije Mastercard – na tragu su naše premise osiguravanja neprocjenjivog, odnosno povezivanja potrošača s njihovim strastima', rekla je Helena Trajkovski, direktorica marketinga u kompaniji Mastercard za Hrvatsku i Sloveniju. Foto: Robert Gašpert, Ivana Kaurloto, Dražen Kokorić, Filip Hofer

Komentari