Na istome mjestu, u crkvi Svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, u subotu 21. srpnja, nakon nešto više od godinu dana, ponovno se slavilo u obitelji nogometnog reprezentativca Matea Kovačića. No ovaj je put u glavnoj ulozi bila njegova mlađa sestra Jelena koja je nakon sedam mjeseci zaruka ozakonila ljubav s dugogodišnjim dečkom Davorom Golubom. 

Iako je par vjenčanje kod matičara obavio još 7. srpnja, dok je Mateo igrao na Svjetskom nogometnom prvenstvu, pravo slavlje uslijedilo je nakon crkvenog vjenčanja. Sve je počelo u Kraljevečkim Novakima ispred obiteljske kuće obitelji Kovačić kad je ponosni brat 22-godišnju Jelenu izveo iz kuće i predao njezinu odabraniku. Lijepoj mladenki koja je za najvažniji dan odjenula usku vjenčanicu od čipke s otvorenim leđima, dok je kosu skupila u rep, a sve upotpunila dijamantnim naušnicama, zapljeskali su svi prisutni. Posebnu pozornost plijenile su i njezine prijateljice odjevene u identične nježno ljubičaste dugačke haljine koje su na svadbi imale ulogu djeveruša. Nakon kratke zabave ispred kuće, veseli mladenci u oldtimeru VW Bubi zaputili su se prema crkvi gdje su ih dočekali i znatiželjni mještani. Mnogi nisu propustili priliku da se fotografiraju s Jeleninom šogoricom Izabel Kovačić koja je za tu prigodu odjenula dugu crnu haljinu s resicama, a kosu oblikovala u opuštene valove. Budući da su kasnili na ceremoniju, mladenci se nisu dugo zadržavali ispred nego su brzo krenuli prema oltaru. 

“Srce predajem ti i dušu svoju, živim za tebe. Neka svaki moj dah, svaki tren života mog bude za tebe”, uz te su stihove Jelena i Davor koračali prema svećeniku, a emotivan tekst pjesme nikoga nije ostavio ravnodušnim. Nakon što su se zavjetovali na vječnu ljubav, gospođa Golub i njezin suprug napustili su crkvu ispred koje su ih dočekale ovacije i gromoglasan pljesak. Supružnici su tada pustili dva bijela goluba kao simbol vječne ljubavi i vjernosti. Svoju sreću, ponos, ali i suze radosnice tada nije mogao sakriti Mateo koji je jako vezan uz mlađe sestre, Jelenu i 17-godišnju Katarinu. 

Svečanoj večeri koja je održana u luksuznom zagrebačkom hotelu prisustvovalo je gotovo 200 uzvanika, a u jednom trenutku tijekom večeri Mateo se popeo na pozornicu i u sestrinoj pratnji otpjevao svoju omiljenu pjesmu ‘Pukni puško’ koju je u crkvi Svetog Antuna Padovanskog, gdje mu je organiziran doček u rodnome mjestu, otpjevao i po povratku iz Rusije sa srebrom. S plesnog podija nije odlazila ni Izabel koja se odlično slaže s Mateovim sestrama s kojima provodi vrijeme kad god može.

- Ovo je moja župa, tu idem na misu, družim se s ljudima, tu su mi svi. Zahvalan sam i ponosan ovakvim dočekom, trudit ću se i dalje ih činiti ponosnima - rekao je Mateo o župi uz koju ga vežu najljepše uspomene. Osim što je ondje ministrirao, ondje je upoznao i suprugu Izabel koja je pjevala u crkvenom zboru te neke od najboljih prijatelja. 

- Bog nam je dao sve. Uspjesi su manje važni, važno je da smo živi i zdravi, a ostalo, ako dođe - hvala Bogu. Ponosni smo što smo vjernici, što smo katolici. Bog nam je dao da budemo viceprvaci svijeta i da u tome uživamo - s osmijehom je rekao 24-godišnji hrvatski veznjak koji slovi za skromnog i samozatajnog muškarca.