Nogometaš Real Madrida Mateo Kovačić ne zaboravlja na jednu od najvažnijih stvari u životu - iskrena prijateljstva. Tako je mladi reprezentativac na Instagramu podijelio fotografiju sebe i dragog prijatelja iz mladosti te nije propustio priliku javno ga 'osramotiti' uz simpatičnu rođendansku čestitku. 'Sretan rođendan, veliki brate. Volim te', napisao je na fotografiji. 

Iako je danas Mateo na glasu kao jedan od najzgodnijih nogometaša, ova fotografija je pravi dokaz kako je u njegovom slučaju 'pubertet jako dobro odradio svoju zadaću'. Kovačić je, naime, za fotografiju pozirao sa širokim osmjehom u čemu ga nije sprječavao niti aparatić za zube. Obrnuto okrenuta šilt kapa, razbarušena frizura i torbica koju je objesio oko vrata samo su neki od posebno zanimljivih i simpatičnih detalja. 

Bivši igrač Dinama danas je poznat po jednostavnom i elegantnom stilu kada je u pitanju moda te ga najčešće možemo vidjeti u odijelima ili nešto opuštenijim kombinacijama koja gotovo uvijek uključuju košulju. Veliku pomoć, kada je stil u pitanju, pruža mu njegova supruga Izabel Kovačić koja je nedavno počela proizvoditi opremu za novorođenčad od ekoloških materijala.