Story radio
Početna Celebrity 14887 prikaza 14. ožujka 2019.

Mateo Kovačić šokirao iskrenim priznanjem

Instagram screenshot.

Odgovor nogometaša kojemu se nitko nije nadao

Poznati DJ Steve Aoki i Cheat Codes nedavno su posjetili Stamford Bridge gdje ih je dočekao Mateo Kovačić, hrvatski nogometni reprezentativac i igrač Chelsea. Veselo društvo razmjenjivalo je iskustva, a najviše je pažnje privuklo Kovačićevo priznanje.

 | Author: Youtube / Screenshot Youtube / Screenshot.

Naime, nakon što je Aoki opisao kako je došlo do toga da publiku na svom koncertu gađa tortama, zanimalo ga je što Kovačić jede. 'Volim jesti puno torti', rekao je 24-godišnji Kovačić i nasmijao sve prisutne. 'To nije odgovor koji sam očekivao', prokomentirao je DJ kroz smijeh Mateov odgovor.

 | Author: Youtube / Screenshot Youtube / Screenshot.

Također, Kovačić je otkrio i kako voli festivale te da je bio na splitskoj Ultri, gdje je slušao i Aokijevu glazbu. Iako je DJ smatrao kako su Britanci najglasniji navijači, hrvatski reprezentativac ga je demantirao. 'Talijani, ludi su, navijači su nevjerojatni. I Hrvati, kad reprezentacija igra važnu utakmicu, naši fanovi su nevjerojatni. Pogotovo kad su dobri rezultati', ispričao je Mateo Kovačić. 

 | Author: Youtube / Screenshot Youtube / Screenshot.

Podsjetimo, mladi reprezentativac posljednje je dvije godine u braku sa srednjoškolskom ljubavi, lijepom Izabel Kovačić. Par se upoznao u crkvi gdje je nogometaš bio ministrant, a Izabel pjevala u crkvenom zboru. Pretprošle su se godine, upravo na mjestu gdje je ljubav i rođena, vjenčali, a nakon svadbe supruga našeg reprezentativca pod još većim je povećalom medija. 

Komentari