Vojvotkinja od Sussexa, 37-godišnja Meghan Markle, uskoro bi trebala roditi svoje prvo dijete, a kako britanski Daily Mail ekskluzivno saznaje, nakon porođaja, bivša američka glumica, spremna je oprostiti svome 74-godišnjem ocu Thomasu, ali i 54-godišnjoj polusestri Samanthi Markle. 

'Meghan potpuno razumije pritiske intenzivnog medijskog nadzora i jako je tužna zbog toga što je njena obitelj morala podnijeti. Vojvotkinja misli oprostiti ocu i polusestri na svemu što su govorili o njoj, a namjerava ih i pozvati da dođu posjetiti bebu kada se rodi'', rekao je izvor blizak Meghan za spomenuti medij. 

Podsjećamo, Meghan i njena polusestra ne skrivaju kako su u lošim odnosima, a mnogi tvrde kako Samantha i njihov otac Thomas Markle, žele samo iskoristiti Meghaninu popularnost. Konstantnim iznošenjem 'prljavih' privatnih detalja iz Meghaninog života, polusestra ustraje u tome da ocrni vojvotkinju u medijima pa je tako najavila i promociju knjige o Meghan 'In the shadows of the duchess' koja će biti izdana u dva nastavka.

Nedavno je izašao i dokumentarni film naziva 'Meghan and the Markles: A Family at War' u kojem objasnila što ju je najviše uzrujalo. Samantha je očekivala poziv na vjenčanje Meghan i princa Harryja koji nije dobila, a to ju je jako pogodilo. Također je otkrila kako je započela svađu s njom nakon što je princ Harry jednom prilikom izjavio kako je kraljevska obitelj zapravo obitelj koju Meghan nikada nije imala.