Iako je trudna s njihovim prvim djetetom, koje bi na svijet trebalo stići ovog proljeća, Meghan Markle Valentinovo će proslaviti bez svog voljenog princa Harryja. Naime, Harry će Dan zaljubljenih proslaviti u društvu pripadnika Kraljevske ratne mornarice Ujedinjenog Kraljevstva, koji su na obuci u Norveškoj.

Riječ je o jednoj od najrigoroznijih obuka koju vojnici pohađaju jer se sve odvija u neprijateljskim uvjetima i na ekstremnoj hladnoći. Nakon što helikopterom otputuje u Norvešku, princ bi se mogao vratiti svojoj trudnoj supruzi kasno navečer istoga dana, no propustit će veći dio ovog romantičnog blagdana.

Budući da je u trudnoći jako osjetljiva, izvori bliski vojvotkinji nisu sigurni kakve će posljedice ovo imati za Harryja. Podsjetimo, otkako je ostala trudna, vojvotkinja od Sussexa ima sve više zahtjeva. Tako je prijatelj blizak paru obznanio kako je Meghan uspjela odgovoriti princa Harryja od ispijanja alkohola, kave i čaja tijekom njene trudnoće. Za The Sunday Express je izvor rekao da umjesto nabrojenih pića, Harry pije mineralnu vodu.

Kako ne bi sama prolazila mnoge promjene u trudnoći, posebno što se tiče prehrane i unošenja raznih tekućina u organizam, Meghan je odlučila kako će joj se suprug pridružiti u pojedinim užicima koje mora izbjegavati tijekom trudnoće