Story radio
Početna Celebrity 10625 prikaza 13. lipnja 2019.

Meghan dobila od Harryja značajan poklon

Profimedia.

Sličan ima i Kate Middleton

Vojvotkinja Meghan Markle, supruga princa Harryja, ima zanimljiv novi prsten koji je smjesta 'zapeo za oko' mnogim, kako kraljevskim, tako i modnim poznavateljima. Nije zamijećeno kako ga je nosila prije ovog pojavljivanja, koje je ujedno bilo i njezino prvo pojavljivanje u javnosti otkako je donijela na svijet malenog nasljednika, princa Archieja. Naime, povodom kraljičinog rođendana održana je vojna parada koja seže još do 18. stoljeća, a na proslavu je 37-godišnja Meghan stigla u pratnji supruga Harryja. 

 | Author: Profimedia Profimedia.

'Prsten vječnosti', kako tepaju zanimljivom komadu nakita, koji je novopečena majka nosila uz zaručnički i vjenčani prsten, poklon je njezinog supruga povodom prve godišnjice braka, potvrdio je magazin People. Prsten su naravno najprije primjetili fanovi, i to čim je simpatična bivša glumica pristigla na subotnju paradu u društvu Harryja i dviju vojvotkinja, Kate i Camille. Meghan je mahnula obožavateljima, pokazavši taj bitan komad nakita britanskoj, a posredno i svjetskoj javnosti. 

'Prstenje vječnosti' se inače tradicionalno daruje ženama britanske kraljevske obitelji kako bi njime obilježili bitne datume, poput rođenja djeteta ili godišnjice braka, a obično su prekriveni dijamantima čitavom duljinom prstena oblikovanog u matematički znak beskonačnosti, koji izgleda poput broja osam položenog vodoravno. Meghan nije prva koja je primijećena kako nosi prsten. Naime, princ William je supruzi Kate darovao sličan po rođenju njihovog prvog djeteta, princa Georgea. 

 | Author: Profimedia Profimedia.

Meghan i Harry nedavno su obilježili svoju prvu godišnjicu braka, ali i rođenje djeteta, sina Archieja Harrisona, koji im se ipak nije pridružio na subotnjoj proslavi. Jednomjesečni je kraljević ostavljen u brižnim rukama kraljevskih dadilja, no obožavatelji će vrlo brzo ponovno imati prilike vidjeti najmlađeg člana britanske kraljevske obitelji. Tijekom ljeta će, naime, najvjerojatnije biti kršten. Ovo je prva svečana prigoda u kojoj su sudjelovali princ i vojvotkinja otkako su postali roditelji. Princ Harry je odlučio ne koristiti porodiljni dopust, dok je vojvotkinja Meghan u svome napravila jednodnevnu pauzu kako bi dostojno obilježila rođendan suprugove bake. 

 | Author: Profimedia Profimedia.

 

 

Komentari