Od kad se prošle godine u svibnju udala za 34-godišnjeg princa Harryja, bivša 37-godišnja glumica, Meghan Markle pokušava se uklopiti u kraljevsku obitelj. Konstantno kršenje protokola, narušeni odnosi s ostatkom obitelji, navodne prepirke s Kate Middleton, situacije su zbog kojih Meghan i dalje pokušava izgraditi reputaciju u najpoznatijoj obitelji svijeta. 

Prema nagađanjima stranih medija, procurila je još jedna situacija za koju se sumnja da je jedan od razloga odlaska Meghan, njenog supruga i njihova zajedničkog sinčića Archieja iz Kensingtonske palače u Frogmore Cottage. Naime, radi se o tome da je kraljica Elizabeta II. ranije ove godine vojvotkinji od Sussexa zabranila da usvoji psa i dovede ga u palaču.  

'Kraljica je rekla Meghan da može raditi što god poželi, sve dok je taj pas što dalje od palače', rekao je izvor blizak obitelji. Engleska kraljica oduvijek je bila okružena s nekoliko korgija, zbog kojih je nekoliko puta prekinula neki vrlo bitan razgovor, samo kako bi dozvala jednog od svojih ljubimaca. 'Njeni korgiji ne prihvaćaju dobro ostale životinje, zbog čega je odluka još jasnija', nastavio je spomenuti izvor.