Vojvoda od Sussexa, 34-godišnji princ Harry, novopečeni otac malenog Archieja, koji je na svijet došao 6. svibnja, ponovno je ostavio svoju suprugu, 37-godišnji Meghan Markle i sinčića. Naime, Harry je morao otići u Rim, što je već drugi put otkako je postao otac da je otputovao zbog izvršavanja kraljevskih dužnosti bez bivše američke glumice, piše Dailystar.

Vojvoda je u talijansku prijestolnicu došao kako bi sudjelovao na humanitarnom događaju, 'Sentable's Polo Cup', koji će se održati u Roma Polo Clubu. Inače, radi se o prikupljanju novca za zakladu koju je sam princ Harry osnovao još 2006. godine, a koja pomaže djeci i mladim ljudima u južnom dijelu Afrike kako bi im omogućili što zdraviji i produktivniji život. 

Podsjećamo, Vojvoda od Sussexa samo tri dana nakon rođenja svog prvog djeteta, napustio je suprugu Meghan Markle i Archieja. Kako je prenio magazin Time, princ je tada otputovao u nizozemski grad Den Haag kako bi svojom prisutnošću podržao vojne invalide i veterane u atletskim natjecanjima paraolimpijskog tipa. Harryju je upravo ova vrsta dobrotvornog rada iznimno prirasla srcu, a najavio je i organizaciju susreta pod imenom Invictus Games, koje se trebaju održati u Nizozemskoj ovog ljeta.