Nije nepoznanica da posluga na britanskom dvoru za svakog člana kraljevske obitelji ima barem jedan nadimak, a sada su novi dobili i najaktualnijih dvoje pripadnika obitelji. Riječ je o Meghan Markle i princu Harryju koji su trenutno najpopularniji par na svijetu. Naime, kako je vojvotkinja od Susesxa na glasu kao zahtjevna i teška, usporedili su je s Monicom iz kultne serije 'Prijatelji', a princ Harry uz nju je postao Chandler.

Svi koji su pratili seriju znaju kako je Monica poznata po svom opsesivno-kompulzivnom poremećaju i pedantnosti, a zaposlenici dvora takvom doživljavaju i vojvotkinju, bivšu glumicu Meghan. Kako navodi Daily Mail, članovi posluge za Harryja smatraju kako odgovara karakteru Chandlera, zbog svog šarmantnog, ali supruzi pokornog stava.

Ovo je samo jedna u nizu vijesti koja otkriva pikanterije iz prvatnog života kraljevske obitelji, kojih je u posljednje vrijeme više nego ikad, a ta situacija brine kraljicu i ostale članove dvora koji nisu navikli da se njihova intima u tolikoj mjeri javno eksponira.