Story radio
Početna Celebrity 10874 prikaza 22. srpnja 2019.

Meghan i Harry osvanuli na neočekivanom popisu

Profimedia.

Iznenadili su se

Princ Harry i njegova supruga, 37-godišnja bivša glumica i vojvotkinja od Sussexa, našli su se na neočekivanom popisu, prenosi britanski Hello magazine. Riječ je o popisu poznatog američkog magazina Time, na kojem se navodi '25 najutjecajnijih ljudi na internetu'. Tu su se našli zbog zajedničkog Instagram profila 34-godišnjaka i njegove supruge, @sussexroyal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Naime, par se u travnju pridružio poznatoj društvenoj mreži kako bi mogli izravno komunicirati sa svojim obožavateljima, ali i kako bi imali prostor na kojem mogu promicati neke pokrete za koje se zalažu. Imaju preko devet milijuna pratitelja, a magazin je pohvalio upravo način korištenja platforme.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Većina objava povezana je s njihovim kraljevskim dužnostima, a na osebujan način ističu razne organizacije koje se bave raznim problemima koji pogađaju svijet - svaki mjesec izmjenjuju profile koje prate. Trenutno ih je 15, a ističu se Svjetski fond za prirodu i Ocean Heroes Bootcamp koji se bore protiv zagađenja plastikom, ali i Fondacija poznatog glumca Leonarda DiCapria koja se zalaže za očuvanje svih stanovnika našeg planeta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Kada su tek otvorili profil, oborili su i Guinnessov rekord dobivši milijun pratitelja u manje od šest sati. Trenutno imaju 500 tisuća pratitelja manje od Princa Williama i Kate Middleton koji su prešli broj od devet i pol milijuna pratitelja, ali ako nastave ovim tempom, brzo će ih sustići.

Komentari