Story radio
Početna Celebrity 4232 prikaza 16. travnja 2019.

Meghan i Harry otkrili detalj o kraljevskoj bebi

Profimedia.

Svi su oduševljeni

Vojvotkinja od Sussexa, 37-godišnja Meghan Markle i suprug, 34-godišnji princ Harry, još sitno broje do rođenja njihovog prvog djeteta. I dok cijela javnost željno iščekuje rođenje kraljevske bebe, Meghan i Harry su raznježili sve nadimkom koje su nadjenuli svom nasljedniku. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Naime, kraljevski par je objavio fotografiju na svom službenom Instagram profilu te u opisu dijete nazvao 'beba Sussex' što je oduševilo fanove diljem svijeta. 'Prije samo tjedan dana. Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa zamolili su vas da razmislite o doniranju različitim organizacijama diljem svijeta umjesto da im šaljete poklone za prvorođeno dijete. Ne samo da ste nas podržali, nego ste i poduzeli akcije. Njihova kraljevska vjenčanja žele da znate kakav učinak ima vaša podrška. Odlučili ste biti dio kolektivnog činjenja dobrog i zaista ste napravili razliku. Bez obzira na to jeste li donirali pet dolara, 1000 funti, volontirali ili prenijeli poruku, sudjelovali ste. Zahvaljujemo vam u ime vojvode i vojvotkinje (i bebe Sussex)', napisali su. 

Inače, Britanci su uvjereni kako je Meghan već rodila jer je bivša američka glumica na porodiljni dopust otišla još 20. ožujka, ali točna informacija se još uvijek čeka. Teoretičari zavjera kao potvrdu svojih teorija vide i u činjenici da je nedavno u London sletio i Meghanin prijatelj Daniel Martin, za kojeg se spekulira da će biti krsni kum djetetu. 

 

Komentari