Story radio
Početna Celebrity 82731 prikaza 11. lipnja 2018.

Meghan i Harry više ne skrivaju uzbudljivu novost

Prince Harry And Meghan Markle

Kraljevski par oduševio svijet sretnim vijestima

Princ Harry i Meghan Markle, objavili su velike i uzbudljive novosti koje će zasigurno usrećiti njihove obožavatelje diljem svijeta. Nedavno vjenčani kraljevski par, ove se jeseni planira upustiti u svoju prvu inozemnu turneju, a sudeći prema priopćenju iz Kensington palače, njihovo putovanje obuhvatit će veliki broj zemalja Commonwealtha. Prva postaja na kraljevskoj turneji će biti Australija u kojoj namjeravaju nazočiti otvorenju Invictus igara u Sydneyju koje će se održati krajem listopada. Dok su na toj strani svijeta, par želi iskoristiti priliku i posjetiti Fiji, Kraljevinu Tongu i otočnu državu Novi Zeland. 

'Njihove Kraljevske Visosti pozvane su u posjet Australije i Novog Zelanda od strane vlada spomenutih država. Vojvoda i vojvotkinja će posjetiti zemlje Commonwealtha koje uključuju Fiji i Tongu na zahtjev Ministarstva vanjskih poslova i Commonwealtha.', stoji u priopćenju palače Kensington.

Iako trenutno nisu objavljeni nikakvi konkretni detalji njihove nadolazeće turneje, ova vijest u koraku je s Harryjevom novom ulogom ambasadora za mladež u Commonwealthu, pozicijom u koju će, prema svemu sudeći, biti uključena i njegova supruga Meghan, kako je otkrio u travnju kada je izjavio: 'U svojoj budućoj ulozi, radit ću na pružanju podrške kraljici, svome ocu princu od Walesa, svom bratu Williamu, dakle svima koji znaju da su mladi ljudi odgovor na izazove današnjice. Također sam nevjerojatno zahvalan da će žena kojom ću se uskoro vjenčati, Meghan, biti dio mog zadatka zbog kojeg je i ona izuzetno uzbuđena'.

Komentari