Princ William, vojvoda od Cambridgea i Catherine, vojvotkinja od Cambridgea malenog Georgea dobili su 22. srpnja prije šest godina, a u redu za britansko prijestolje je treći po redu odmah iza djeda, 70-godišnjeg Charlesa i svog 37-godišnjeg oca. Iako je dobio čestitke iz svih krajeva svijeta, u moru lijepih želja jedna se posebno istaknula.

Naime, povodom njegovog rođendana, ponosna majka Kate na Instagramu je objavila nekoliko fotografija koje je sama snimila, a princ Harry i njegova supruga, vojvotkinja Meghan Markle malenom su princu čestitali u komentaru. 'Sretan rođendan. Želimo ti poseban dan i puno ljubavi', napisali su kratko i razbijesnili obožavatelje kraljevske obitelji.

Kako su istaknuli neki od komentatora, budući da će Goerge jednoga dana postati kralj, Meghan i Harry su mu se trebali obratiti s više poštovanja te ga osloviti titulom 'njegovo kraljevsko visočanstvo'. Neki od pratitelja čak su napomenuli i da su princa George prinčem oslovili i članovi obitelji Clarence, kao i službeni Instagram profil kraljevske obitelji.

'Svi znaju da je George princ i budući kralj osim vas. Pokažite malo poštovanja', bio je jedan od komentara. Ipak, bilo je i onih koji u tome nisu vidjeli ništa sporno budući da su mu Harry i Meghan stric i strina.