Kad god se pojave u javnosti, sve su oči, ali i kamere uperene u Meghan Markle i Kate Middleton. Fotografira ih se iz svakog kuta, a obožavatelji analiziraju svaki njihov pokret i svaku odjevnu kombinaciju. Ipak ni one nisu imune na neočekivane situacije, poput iznenadnog naleta vjetra koji bi im, poput Marylin Monroe, mogao podići suknju i dovesti ih u neugodnu situaciju. Zato se članice kraljevske obitelji moraju poslužiti određenim trikovima kako bi spriječile potencijalno javno sramoćenje.

Iako kraljica Elizabeta u podstavu ima ušivene sitne olovne utege koji sprečavaju da joj se podigne suknja, mlađe članice ipak se koriste drukčijim metodama. Naime, kako je stručnjakinja Myka Meier otkrila za The Sun, vojvotkinje ispod odjeće najčešće nose bodi kao i odjeću koja povećava statički elektricitet koji onemogućava da im se podigne haljina.

'Kako se haljina na vjetru ne bi podigla, potrebno je koristiti ili neku vrstu utega ili donje rublje koje odjeću drži pripijenom uz tijelo. Bodi je stoga idealan izbor da se ne nađu u neugodnoj situaciji', zaključila je Myka Meier.