Ako je suditi po pisanju portala The Hollywood Gosssip, vojvotkinja Megha Markle i Kate Middleton ponovno su trudne i to u isto vrijeme. Iako je Meghan u svibnju rodila svoje prvo dijete, sinčića Archieja, nikada nije skrivala kako želi imati veliku obitelj. Isto tako, vojvotkinja Kate ima troje djece, a najmlađeg je sina rodila u travnju prošle godine.

Ipak, stručnjakinja za kraljevsku obitelj, Katie Nicholl naglašava kako Meghan već ima 38 godina, a Kate će uskoro navršiti isto toliko, pa nema smisla čekati sa sljedećom trudnoćom. 'Meghan i Harry jedva čekaju Archieju podariti brata ili sestricu, pa ne bi bilo čudno da kraljevski par već sljedeće godine objavi sretnu vijest o trudnoći', kazala je Nichole i predvidjela isto za vojvotkinju Kate i princa Willliama.

Podsjetimo, vojvotkinja od Sussexa, 38-godišnja Meghan Markle i 34-godišnji vojvoda od Sussexa, princ Harry, 6. su svibnja postali roditelji. Njihov sinčić Archie sedmi je u redu za britansku kraljevsku krunu, iza Princa od Walesa i vojvotkinje od Cambridge, koji imaju troje djece, petogodišnjeg princa Georga, trogodišnju princezu Charlotte i jednoipolgodišnjeg princa Louisa.