Vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle mogla bi slijediti korake princeze Diane i njene šogorice, vojvotkinje od Cambridgea te osvanuti na naslovnici magazina Vogue. 'Toliko mi se sviđa mlađa generacija u kraljevskoj obitelji. Meghan je pravi primjer koliko smo daleko dogurali', rekao je glavni urednik Edward Enninful, kako prenosi Express.co.uk. Na pitanje tko ima više modnog stila, urednik je odgovorio kako su toliko različite i da bi ih volio imati obje za naslovnicu.

'Portret je refleksija vojvotkinjine osobnosti. Htjela je nešto opušteno i vani. Vogue joj je osigurao odjeću, ali je bilo zapravo ono što je Kate naumila. Snimanje je bilo u siječnju i bili smo vrlo sretni što nas je poslužilo sunčano vrijeme. Sveukupno je trajalo nekoliko sati sa šest drugačijih odjevnih kombinacija, ali vojvotkinja je cijelo vrijeme bila vrlo opuštena i na kraju su joj se svidjele fotografije', rekao je svojedobno izvor o naslovnici na kojoj se Kate Middleton pojavila 2016. godine, u čast stotoj godišnjici magazina. 

Pokojna princeza Diana bila je na naslovnici popularnog magazina čak četiri puta i to 1981., 1991., 1994. i 1997. godine, a princeze Beatrice i Eugenie su dale intervju Vogueu prošle godine. Govorile su o tome kako je biti moderna princeza. 'Mi smo prve: mlade žene koje pokušavaju graditi karijeru i imati privatne živote, ali istovremeno smo i princeze, a to sve radimo pod budnim okom javnosti', rekla je iskreno princeza Beatrice tada.

Naime, Meghan je pisala o modi u svom blogu prije nego je postala dio kraljevske obitelji te imala svoju kolekciju odjeće za kanadski brend Reitmans, stoga uzimajući sve u obzir, ne čudi kako žele upravo Meghan na naslovnici.