Vojvotkinja od Sussexa, 37-godišnja Meghan Markle, odbrojava dane do rođenja svog prvog djeteta, a strani mediji svakodnevno objavljuju nove detalje vezane za suprugu princa Harryja. Tako sada portal Her prenosi kako je otkriveno što će Meghan pokloniti budućem nasljedniku kraljevske obitelji, a riječ je o vrlo posebnom daru. 

Naime, još 2015. godine, prije nego što je Meghan postala vojvotkinja od Sussexa, tadašnja glumica je kupila Cartier sat u vrijednosti od 46 tisuća kuna na koji je ugravirala posebnu posvetu. 'Kad sam saznala da je serija 'Suits' potpisala treću sezonu, za mene je to tada bila ogromna prekretnica, potpuno sam se opustila i odlučila si pokloniti sat na koji sam ugravirala 'Od M.M. za M.M.' te ga planiram jednog dana pokloniti svojoj kćeri', ispričala je tada 37-godišnjakinja naglašavajući kako je upravo to ono što sat čini posebnim, simbolika i povezanost s njim. 

Iako će kraljevska beba imati mnoštvo kruna, dragulja i skupocjenog nakita, strani mediji smatraju kako će upravo ovaj poklon, koji je Meghan namijenila svom budućem djetetu još 2015. godine, biti najznačajniji za prinovu čiji se dolazak s nestrpljenjem očekuje.