Kako prenosi People, 37-godišnja vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle, iznenadila je bejzbol navijače svojim nenajavljenim dolaskom na današnju MLB utakmici koja se održala u Londonu. Naime, 34-godišnji princ Harry bio je najavljeni gost za današnji događaj dok je bivša glumica došla kao nenajavljena pratnja i oduševila okupljene svojim drugim pojavljivanjem u javnosti nakon porođaja. 

Novopečena mama, za prvo neslužbeno pojavljivanje nakon osam tjedana od rođenja sinčića Archieja, odlučila se za jednostavnu crnu haljinicu do iznad koljena koju je upotpunila pojasom u boji zlata. Vidno raspoložena Meghan nije skrivala osmijeh s lica, a kratka haljina dodatno je naglasila njezinu vitku liniju samo dva mjeseca nakon porođaja. 

Iako kraljevski par nije poveo malenog nasljednika, članovi momčadi koje su danas igrale utakmicu, dvomjesečnom su Archieju poklonili odgovarajuće klupske dresove što je posebno razveselilo mladog tatu, vojvodu od Sussexa. Podsjećamo, Meghan se prvi put nakon porođaja pojavila u javnosti na proslavi kraljičinog rođendana početkom lipnja ove godine, samo mjesec dana nakon što je na svijet stigao maleni nasljednik.