Vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle itekako je pod povećalom javnosti. No, iako ju se često spominje u kontekstu svađa i kršenja pravila, ovog puta je ova 38-godišnjakinja pokazala zbog čega ju svi oko nje zapravo vole. Naime, pobjegla je na 'posao' i iznenadile sve one koji su bili prisutni na snimanju njezine modne kolekcije koja uskoro izlazi. 

Na službenom Instagram profilu Meghan i Harryja pod nazivom Sussex Royal objavljena su dva kratka videa na kojima se vide nasmijana lica zbog dolaska njihova uzora. Na snimkama se vidi kako Meghan s velikim osmijehom na licu razgovara s ostatkom tima i grli se s modelima, što je uistinu pokazalo koliko je ponosna na ovaj projekt. 'Meghan je iznenadila sve u Smart Worksu kad se odjednom pojavila na snimanju', rekao je izvor za Bazaar.com. 

Podsjetimo, Meghan je na kolekciji surađivala s britanskim odjelom brendova Marks & Spencer, John Lewis & Partners i Jigsaw te s bliskom prijateljicom i modnom dizajnericom Mishom Nonoom. Kolekciju koja je osmišljena za žene slabijeg imovinskog statusa, će lansirati potkraj godine, a prodavat će se po principu 'jedan-za jedan', odnosno za svaki kupljeni komad odjeće iz kolekcije, jedan će se donirati. Njima pomaže humanitarna organizacija Smart Works kojoj je cilj pomaganje ranjivim ženama u potrazi za poslom, a čiji je vojvotkinja pokrovitelj.