Story radio
Početna Celebrity 44833 prikaza 07. srpnja 2018.

Meghan Markle dobila je strogu zabranu od kraljice Elizabete II.

Profimedia.

Čini se da joj kraljica za ovo neće gledati kroz prste

Vojvotkinja Meghan Markle poznata je po odličnom modnom izričaju i izlasku van okvira propisanih kraljevskih modnih pravila. 

Svog dosadašnjeg života glumice i popularnosti koju je stekla temeljem uloga u serijama i filmovima, Meghan je zamijenila striktnim pravilima i životom u kraljevstvu s princom Harryjem. Tako se bivša glumica morala prilagoditi brojnim zahtjevima kraljice Elizabete II., od nošenja određenih boja odjeće, frizure, make up-a, pa sve do najnovije zabrane kraljice – Meghan više ne smije nositi platforme.  Kako piše The Sun, ovo pravilo naime nije propisano službeno, ali članice kraljevske obitelji ne smiju nositi sandale na punu petu jer ih kraljica Elizabeta II. ne voli. Kada nisu u prisustvu kraljice, članicama kraljevske obitelji dopušteno je odijevati se nešto ležernije nego inače, ali ne previše iskakati van okvira dopuštenog. 

 | Author: Profimedia Profimedia.

Osim što im je zabranjeno nošenje platformi, ne smiju lakirati nokte u bilo kojoj boji. Jedini lak za nokte koji je dozvoljen je bezbojni, zbog čega nikada nećemo vidjeti niti jednu članicu obitelji s upečatljivom manikurom, baš kao ni da se sa svojim supruzima drže za ruke u javnosti. 

Meghan Markle i vojvotkinja Kate | Author: Profimedia Profimedia.

Komentari