Vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle, ovog bi proljeća trebala postati majka, a sudeći prema fotografijama na kojima ne prestaje dodirivati svoj trudnički trbuščić, toj se ulozi silno raduje. Iako mnoge majke prije dolaska djeteta na svijet imaju privilegiju uživati u  slavlju poznatom kao 'baby shower', koje obično za roditelje djeteta organiziraju prijatelji, Meghan to nije dopušteno.

Naime, s obzirom na njihov status, bilo bi neprimjereno da organiziraju raskošne zabave i primaju skupocjene poklone za dijete jer si sve to mogu priuštiti i sami. Prema pisanju stranih medija Meghan se nadala da će ju zaobići ovo pravilo budući da je 'žena iz svijeta', no ta joj se želja nije ostvarila.

Baš kao i za vrijeme trudnoće Kate Middleton, uz Meghan će na porodu biti dva porodničara, tri babice, tri anesteziologa, četiri člana kirurgije, dvoje pomagača, četiri pedijatra, laboratorijski tehničara za krvne pretrage i tri menadžera. Ovo je uobičajeno za pripadnike kraljevske obitelji jer su svi oni prijeko potrebni. Kraljevski protokol zahtijeva da prije nego se službeno javnosti otkrije da je kraljevski nasljednik stigao na svijet, za to prva mora doznati kraljica Elizabeta.