Božić na kraljevskom dvoru ove će godine biti drugačiji nego inače. Kako piše Daily Mail, kraljica Elizabeta ll. dopustit će da ovogodišnjem božićnom ručku u palači Sandringham prisustvuje i majka vojvotkinje Meghan Markle, Doria Ragland. Ovaj neobičan potez kraljica je učinila kako bi  iskazala poštovanje i brižnsoti prema trudnoj vojvotkinji od Sussexa. Ipak, ovo je posebno iznenadilo članove dvora iz jednog posebnog razloga.

Naime, ovu povlasticu kraljica je dala samo Meghan, a vojvotkinji Kate Middleton, nikada nije. Usprkos tome što ima čak troje djece s kraljičinim unukom, princem Williamom, Elizabeta joj nikada nije priuštila takvo što. No, za razliku od Kate čija je obitelj i rodbina u Velikoj Britaniji, kod Meghan to nije slučaj pa bi Božić s kraljevskom obitelji bez ijednog člana sa svoje strane koja trenutno živi u Sjedinjenim Američkim Državama.

Ovo neće biti prvi kraljevski događaj kojem je Doria prisustvovala. Bila je i na vjenčanje svoje kćeri 19. svibnja, dok njezin otac Thomas i polusestra nisu došli svjedočiti velikom danu mlade vojvotkinje.