Story radio
Početna Celebrity 7908 prikaza 12. lipnja 2018.

Meghan Markle nemilosrdno prekršila kraljevski protokol

Profimedia.

Buntovna vojvotkinja ne strahuje od posljedica

Na vojnoj ceremoniji koja se svake godine održava u čast kraljice Elizabete II. i njezinog rođendana, Meghan Markle još je jednom uzdrmala modna pravila odijevanja koja pripadnici kraljevske obitelji trebaju slijediti prilikom javnih pojavljivanja. Vojvotkinja od Sussexa, pridružila se kraljevskoj obitelji na balkonu Buckinghamske palače ne bi li nazočila prolasku aviona Kraljevske zračne flote, koji su najveća atrakcija ovog događaja i tako pokazala kreaciju koju je za ovu manifestaciju odabrala, a koja nije zadovoljavala spomenute norme odijevanja.

Nakon povratka s medenog mjeseca kojeg je sa svojim suprugom princom Harryjem provela u Kanadi, ovaj događaj bio je značajno javno pojavljivanje kraljevskih supružnika, a Meghan je za ovu prigodu odjenula nježno rozu haljinu s potpisom Caroline Herrere u kojoj je izgledala veličanstveno i dostojno svog položaja. Jedini problem u odabiru ove kreacije bio je taj što su ramena haljine bila otvorena čime je Meghan pokazala više kože nego što je to dozvoljeno u ovakvim delikatnim situacijama. 

Moderna kraljevska dama tim je činom još jednom hrabro demonstrirala da se neće podvrgavati nametnutim pravilima već svojim stilom, karizmom i karakterom mijenjati već ustajale paradigme ove višestoljetne dinastije. 

 | Author: Profimedia Profimedia.

Komentari