Vojvotkinja od Sussexa, 37-godišnja Meghan Markle je trudna šest mjeseci te javnost željno iščekuje rođenje kraljevske bebe, kao i budući roditelji, princ Harry i Meghan. Kako prenosi Cheatsheet.com, Meghanin trbuh je sve veći te se brojni obožavatelji pitaju nosi li vojvotkinja blizance?

Protokol je takav da se o trudnoćama u kraljevskoj obitelji ne iznose informacije u javnost, osim možda djetetova zdravlja. Ne otkriva se niti spol, stoga se do rođenja neće znati ništa o djetetu. 

Naime, spomenuti portal ističe znanstvene činjenice poput te kako žene iznad 35 godine imaju veću šansu za blizancima ili trojkama, a naznačuju i Meghaninu visinu. S obzirom na to da je veće visine od prosječne Amerikanke, šansa za blizancima se povećava. Također njeno podrijetlo ima najveći postotak za blizance, točnije, otac joj je irsko-nizozemskog podrijetla, a majka Afroamerikanka. 

No, s druge strane ističu i šanse koje umanjuju ovu glasinu, a to je kako je vrlo rijetko da žena tijekom prve trudnoće nosi blizance. Nadalje, nitko ne zna povijest obitelji Meghan Markle, a u kraljevskoj obitelji do sada nisu rođeni blizanci. 

Stoga, hoće li Meghan roditi blizance ili ne, svi će morati pričekati do dana kada će na svijet doći još jedna kraljevska beba.