Otkako je započela svoju vezu s princem Harryjem, Meghan Markle je pod povećalom javnosti, a vrlo brzo je prozvana ikonom stila zbog uvijek pomno odabrane odjeće. Iako se svjetski poznati dizajneri 'tuku' tko će odjenuti lijepu vojvotkinju, njezina situacija nije oduvijek bila ovako sjajna.

Naime, Meghan se baš poput većine pripadnica ljepšeg spola nekad odijevala u popularnoj Zari, a kada je dobila ulogu u seriji 'Suits', a time i mogućnost da si priušti skuplju odjeću, odlučila se riješiti svih jeftinih komada iz ormara. Prema pisanju stranih medija, Meghan je organizirala zabavu pod nazivom 'Sayonara Zara' gdje je s prijateljicama slavila činjenicu da više ne mora kupovati u Zari i sličnim trgovinama te je na zabavi dijelila svoju jeftinu odjeću sretna što napokon može kupovati sve što poželi.

S vremenom Meghanini modni apetiti sve više rastu, pa se tako na nedavno održanom predbožićnom ručku s kraljicom Elizabetom, pojavila u kreaciji vrijednoj vrtoglavih 140.000 funti, što je više od milijun kuna.