Vojvotkinja od Sussexa, 37-godišnja Meghan Markle nedavno je sa suprugom, 34-godišnjim princom Harryjem, vojvodom od Sussexa bila u Londonu, gdje su otišli u kino na Leicester Squareu, na premijeru dugoočekivanog filma 'Kralj lavova'. Tamo se par susreo i s pjevačicom Beyonce, koja je svoj glas posudila liku Nale i njezinim suprugom, glazbenikom Jay-Z-jem. 

Svi su se srdačno pozdravili te kratko porazgovarali, a novinarkaDaily Maila royal Rebecca English, koja se nalzaila u neposrednoj blizini, otkrila je i koji je savjet 49-godišnji glazbenik dao kraljevskom paru. 'Uvijek pronađite vrijeme samo za sebe', savjetovao je Meghan i čestitao joj na rođenju sina.

Spomenuta novinarka tvrdi i da su parovi dugo razgovarali o djeci, a Harryja je posebno zanimalo kako su njihovi blizanci Rumi i Sir, na što mu je Beyonce odgovorila kako su ih odlučili ostaviti kod kuće jer su još maleni.

Podsjetimo, Meghan i Harry su se za premijeru filma oboje odlučili odjenuti crnu kombinaciju. Uz Harryja, koji je odabrao crno odijelo s bijelom košuljom i crnom leptir mašnom, zasjala je i Meghan u crnoj haljini dizajnera Jasona Wua. Iako je šivana po mjeri, mnogi su primijetili da vojvotkinji jednostavna i elegantna haljina ne pristaje kako bi trebala. Naime, čini se da joj je u grudima bila tijesna, što su komentirali i na društvenim mrežama. Na fotografiji koju je objavio sam dizajner, uz komentare oduševljenja, našli su se i oni koji su isticali mane haljine. 'Ova haljina čini ju puno starijom', 'haljina je prekrasna, ali ne i za nju. Pogrešna veličina', samo su neki od komentara.