Otkako je ušla u život princa Harryja, Meghan Markle plijeni pažnju gdje god se pojavi. Isto je učinila i svojim posljednji javnim izlaskom kada se u pratnji supruga, princa Harryja pojavila na vjenčanju Celie McCorquodale, nećakinje Princeze Diane.

Celia se udala za Georgea Woodhousea u crkvi St. Mary, a tijekom ceremonije nosila je tijaru koju je na vjenčanju sa princom Charlesom nosila pokojna Lady Di. Ipak, ni ta činjenica nije uspjela pažnju uzvanika usmjeriti na mladenku, već su svi promatrali lijepu Meghan.

Bivša glumica, izgledala je besprijekorno u maksi haljini dugih rukava s bijelo-plavim paisley (kašmirskim) uzorkom koju je dizajnirao Oscar de la Renta, dok je na glavi nosila mini bijeli šešir s velom i perom te kopčom za kosu.

Meghan je na noge obula bijele cipele na petu, a kosa joj je bila u opuštenom repu. Princ Harry bio u klasičnom engleskom odijelu, no svijetlo plavom se kravatom uskladio s haljinom svoje bolje polovice. Njihova modna usklađenost nije prošla nezapaženo, pa su svojom pojavom bili glavna atrakcija na ovom kraljevskom vjenčanju koje se održalo samo četiri tjedna nakon njihovog.

Vojvotkinja od Sussexa ovime je još jednom pokazala da se neće pokoravati nametnutim pravilima već će, barem kada je o modi riječ, uvoditi vlastita te će svojim stilom, karizmom i karakterom ostati dosljedna samoj sebi.