19. svibnja 2018. godine datum je kada će oči čitavog svijeta biti uprte u Maghan i princa Harryja dok će se jedno drugom zaklinjati na vječnu ljubav. Harry je Meghan zaprosio prilikom pripreme večere, točnije dok su pekli piletinu, kada je spontano kleknuo s ciljem da zaprosi Meghan, koja je potvrdno odgovorila i prije postavljenog pitanja. Poklonio joj je prsten koji je izrađen od dijamanata i broša koje je nekada nosila njegova mama Lady Di. Slavna glumica time je bila oduševljena i smatra kako će tako Harryjeva pokojna majka biti dio ‘njihova ludog putovanja’.

Kako bi pokojnu princezu što više uključila u njihov veliki dan, Meghan joj je odlučila na poseban način odati počast. Prema pisanju stranih medija, jedan od Meghaninih planova jest da uz vjenčanicu kombinira Dianinu tijaru, koja je trenutno u muzeju u sklopu izložbe. Druga stvar koja će podsjetiti na Dianu je poseban odabir cvijeća. Nedavno je obznanjeno kako su mladenci odabrali londonsku cvjećarku Philippu Craddock koja će aranžirati vjenčani buket za Meghan, ali i ukrasiti kapelicu St. George u Windsoru.

Cvjetni će aranžmani uključivati bijele vrtne ruže, božure i crveni naprstak. Iz Kensingtonske su palače također kazali kako će se za aranžmane u crkvi koristiti lišće iz Kraljevskog parka te sezonske biljke, uključujući grane bukve, breze i graba, kao i već spomenute bijele ruže i božure. Posebnu važnost imat će bijele ruže, jer su one bile omiljeno cvijeće princeze Diane. Iako se još ne zna sa sigurnošću, vjeruje se i da će Meghanin buket biti napravljen upravo od njih.