Story radio
Početna Celebrity 12255 prikaza 08. lipnja 2019.

Meghan Markle u javnosti prvi put nakon porođaja

Profimedia.

Mnogi su ostali iznenađeni

Vojvotkinja od Sussexa, 37-godišnja Meghan Markle i njezin suprug, 34-godišnji princ Harry, 6. su svibnja postali roditelji malenog dječaka Archieja. Iako je od njegova rođenja prošao tek mjesec dana, novopečena majka Meghan, po prvi se put pojavila u javnosti otkako je maleni stigao na svijet, a njezina je pojava mnoge iznenadila.

 | Author: Profimedia Profimedia.

Naime, odjevena u tamnoplavu haljinju i blejzer iste boje, Meghan je privukla sve poglede dok je uz supruga automobilom prošla središtem Londona uputivši se u Buckhinghamsku palaču na proslavu kraljičinog rođendana. Iako su mnogi komentirali kako je i dalje lijepa, neki nisu mogli prešutjeti da izgleda prilično 'bucmasto'. 'Jako je lijepa, ali još uvijek je bucmasta. Nema veze, izgleda baš zdravo i sretno', komentirali su obožavatelji kraljevskog para.

 | Author: Profimedia Profimedia.

Podsjetimo, iako je običaj kraljevske obitelji da se novorođena kraljevska beba pokaže javnosti već nekoliko sati nakon dolaska na svijet, Meghan i Harry to su učinili tek dva dana kasnije kada su pozirali fotografima u Windsor dvorcu. Nekoliko sati nakon toga, kada je malenog upoznala kraljica Elizabeta II., na službenoj Instagram stranici vojvode i vojvotkinje od Sussexa objavljeno je i ime koje su roditelji izabrali za svoje prvo dijete. 

Komentari