Vojvotkinja od Sussexa i bivša glumica Meghan Markle, odrekla se karijere kada se udala za princa Harryja, no na radost svih njezinih obožavatelja, vraća se na male ekrane. Naime, kontroverzni film koji je snimila još 2011. godine, 'The Boys & Girls Guide to Getting Down', napokon bi se trebao početi prikazivati.

U spomenutom filmu, Meghan ima ulogu djevojke lakog morala ovisnu o narkoticima, a budući da sadži eksplicitne scene, godinama je njegovo prikazivanje bilo odgađano.

Lik koji Meghan glumi u filmu simulira konzumiranje kokaina, ali koristi i vulgaran riječnik, pa se vijest o njegovom skorom prikazivanju sigurno neće svidjeti članovima kraljevske obitelji.

Inače, nedavno su producenti serije 'Suits' koja je proslavila Meghan Markle ulogom Rachel Zane, vojvotkinji ponudili šest milijuna dolara u dobrotvornu udrugu po izboru vojvotkinje od Sussexa, samo ako se vrati pred kamere. Glumica je očito i dalje tražena i nakon udaje za princa Harryja. 'Samo je želimo dobiti na dvije minute ispred kamera. Priča bi pratila njezin stvarni život pa bi odigrala ulogu sretne trudnice' izjavio je jedan od članova producentske ekipe za Cosmopolitan i dodao kako bi snimanje trajalo tek pola dana ili manje od toga.