Vojvotkinje Kate i Meghan uživale su u zajedničkom druženju tijekom Wimbledona na kojem je nastupala Meghanina bliska prijateljica Serena Williams. Nažalost, Serena je izgubila u finalu od Angelique Kerber, nakon čega je održala emotivan govor u kojem je rekla kako ovo čini za sve majke.

Naime, Serena je rodila kćer prije samo 10 mjeseci i pravo je čudo da je tako daleko dogurala na ovom prestižnom natjecanju. 'Iako je očito razočaravajuće, ja ne mogu biti razočarana. Imam toliko toga čemu se veselim', kazala je Serena i dodala kako joj je Kerber dobra prijateljica i izvrsna tenisačica te da je sretna zbog njezine pobjede.

No nije samo Serena pustila suzu, već je njezin poraz vrlo emotivno doživjela i Meghan Markle kojoj je Serena blisaka prijateljica, pa je tijekom njezina govora jedva susprezala suze. 'Uvijek smo se podržavale i bile tu jedna za drugu', komentirala je jednom prilikom svoj odnos s Meghan Markle, Serena Williams, koja je bila i na vjenčanju kraljevskog para prije dva mjeseca.

A post shared by Wimbledon (@wimbledon) on