Vojvotkinja od Sussexa, 37-godišnja Meghan Markle prošli je tjedan postala ponosna mama dječaka Archieja Harrisona, a strani su se mediji sada raspisali o osobnom pismu isprike koje je supruga princa Harryja poslala nakon što je rodila svoje prvo dijete. Kako prenosi Hello Magazine, bivša glumica se ispričala svim svojim prijateljima iz srednje škole, a pismo je stiglo u omotnici s oznakom 'Palača Kensington'. 

Naime, samo dan prije nego što je na svijet stigla još jedna kraljevska beba, 5. svibnja 2019. godine, Srednja škola Bezgrešnog Srca u Los Angelesu obilježavala je dvadeset godina mature generacije čiji je pripadnik bila i 37-godišnja vojvotkinja od Sussexa. Kako Meghan nije mogla prisustvovati spomenutom događaju, supruga princa Harryja poslala je pismo u kojemu se ispričava bivšim kolegama zbog svog nedolaska. 

'Svi su bili razočarani što nisu uspjeli popričati s Meghan s obzirom na sve što joj se dogodilo', otkrio je jedan bivši prijatelj. 'Ali, cijela je skupina bila super uzbuđena zbog toga što je rodila prvog britansko-američkog princa. Svi su govorili o tome. Bili su tako uzbuđeni što su dobili to pismo od nje. Ona je zapamćena kao netko tko je vrlo pažljiv i jako je lijepo što je takva ostala i sada kada je postala dio kraljevske obitelji', zaključio je bivši kolega vojvotkinje od Sussexa. 

Meghan nakon porođaja poslala pismo isprike
Profimedia 

Podsjećamo, 34-godišnji princ Harry i 37-godišnja Meghan Markle u ponedjeljak, 6. svibnja 2019. godine, postali su ponosni roditelji sinčića kojemu su dali ime Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Par je dječaka javnosti pokazao tek u srijedu kada su pozirali fotografima u Windsor dvorcu, a nekoliko sati kasnije, kada je malenog upoznala kraljica Elizabeta II., na službenoj Instagram stranici vojvode i vojvotkinje od Sussexa objavljeno je i ime koje su roditelji izabrali za svoje prvo dijete.