Vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle, odbrojava dane do dolaska nasljednika kraljevske obitelji na svijet, a u posljednjem službenom pojavljivanju gdje je okupljenima odgovarala na razna pitanja, 37-godišnjakinja se dotaknula i vrlo zanimljive teme. Naime, Meghan je jučer sudjelovala na panel diskusiji Međunarodnog dana žena te je otkrila detalje iz privatnog života koji nisu bili poznati javnosti. 

Tijekom rasprave, okupljeni su upitali suprugu princa Harryja što misli o natpisima i komentarima koji su joj upućeni putem medija i društvenih mreža, na što je Meghan sve okupljene iznenadila svojim odgovorom. 'Ne čitam ništa, to je mnogo sigurnije', naglasila je vojvotkinja te objasnila zašto.

Meghan ne zanima što joj imaju za reći
Profimedia 

'Ali isto tako, to je samo moj osobni izbor, ne želim da mi takve stvari odvraćaju pozornost od onoga što je važno', ispričala je 37-godišnjakinja.  Također, Meghan su upitali i je li koristi Twitter na što je kratko odgovorila: 'Ne, žao mi je, ali tako sam odlučila'. Ako je suditi prema posljednjim izjavama, trudnu suprugu princa Harryja zaista ne zanimaju zli komentari na društvenim mrežama. 

Meghan ne zanima što joj imaju za reći
Profimedia 

Podsjećamo, kraljevski par je stao pred oltar 19. svibnja prošle godine, a u listopadu su službeno objavili da očekuju svoje prvo dijete dok su bili na kraljevskoj turneji u Australiji. Iako se prema kraljevskom protokolu ne smije otkriti spol djeteta javnosti, bivša glumica je navodno svojim prijateljicama na baby showeru otkrila kako će roditi dječaka. Također je slučajno otkrila da će njihovo prvo dijete doći na svijet krajem travnja ili početkom svibnja.