Story radio
Početna Celebrity 24119 prikaza 11. srpnja 2019.

'Meghan ne zna nositi vlastito dijete'

Profimedia.

Obožavatelji kraljevske obitelji ne praštaju greške

Za prvi izlazak s malenim Archiejem, nakon što su prošlog vikenda održane kraljevske krstitke, Meghan i princ Harry odlučili su posjetiti humanitarni polo meč. Meghan je svog sinčića čitavo vrijeme grlila i ljubila te ga nije ispuštala iz naručja, a fotografije majke i dvomjesečnog sina vrlo brzo su preplavile društvene mreže. Ipak, dežurni  kritičari nisu bili zadovoljni načinom na koji je novopečena majka držala svog jedinca te su je žestoko prozvali na Instagramu.

 | Author: Profimedia Profimedia.

'Meghan ne zna nositi vlastito dijete. Kakva sramota' i 'način na koji nosiš to dijete je zastrašujući', bili su neki od komentara, a jedna je zabrinuta korisnica društvenih mreža zaključila kako bi maleni Archie 'trebao imati šešir i čarape'. Komentari su se toliko zahuktali da su zabrinute mame optužile Meghan kako toliko malo vremena provodi sa sinčićem da se nije naučila niti brinuti za njega kako bi trebalo.

 | Author: Profimedia Profimedia.

Iako su ispod fotografije bili većinom negativni komentari, našlo se i onih pozitivnih u kojima su majke opravdavale 37-godišnju vojvotkinju. 'Žene bi trebale podržavati druge žene. Prestanite napadati Meghan koja samo pokušava biti majka. Sigurna sam da joj to odlično ide', napisala je jedna od korisnica Instagrama.

Komentari