Pisanja o vojvotkinji od Sussexa, 37-godišnjoj Meghan Markle, supruzi 34-godišnjeg princa Harryja ne prestaju što se više bliži rođenje njihovog prvog djeteta. No, u posljednje vrijeme u medije 'cure' ne baš toliko dobre priče o bivšoj američkoj glumici. Ako je sada vjerovati pisanjima časopisa Tatler, Harryjevog bliskog prijatelja iz djetinjstva, Toma 'Skippyja' Inskipa, upravo je Meghan 'otjerala' iz njegovog života.

Naime, iako njihovo prijateljstvo seže još iz djetinjstva, Tom je taj koji je svom prijatelju, princu Harryju, savjetovao da se ne oženi s Meghan Markle. Spomenuti časopis piše kako je Harry zbog toga zahladio odnos ne samo s Tomom, već s mnogim prijateljima. Iako se više puta pisalo kako se Harry prestao družiti s bliskim prijateljima kako ne bi bio u napasti izlaziti i opijati se, po čemu je društvo bilo poznato, sada se otkriva pravi razlog.

Inače, upravo je ovaj 'slavni' dvojac putovao i u Las Vegas 2012. godine kada su nastale nage prinčeve fotografije, ali ga je Tom pratio i na ljetovanje u Hrvatskoj gdje su ih paparazzi fotografirali dok potpuno odjeveni i pijani skaču u bazen. Kako dalje prenose, vjenčanje Toma 2017. godine, koje se održalo na Jamajci, Harryju je bilo prvo službeno pojavljivanje s tadašnjom novom djevojkom, Meghan. Iako su se Inskip i supruga pojavili prošle godine na njihovom velikom danu, nakon toga su zahladili odnose.