Informacijama o prinovi u kraljevskoj obitelji nikad dosta. Naime, princ Harry i Meghan Markle bili su u posjetu gradu Birkenheadu u Ujedinjenom kraljevstvu, gdje su su pričali s okupljenima i odgovarali na pitanja znatiželjnih. Tako je sedmogodišnja Meghan Redford davala trudnoj Meghan Markle neke ideje o potencijalnom imenu bebe. Za britanske medije kasnije je djevojčica izjavila kako je pitala Markle o imenu Amy, na što je ona odgovorila da joj se sviđa i da je lijepo ime, da će ona i budući otac Harry razmisliti o tome.  

To nije bila jedina stvar koju je otkrila. Naime, Meghan je rekla kako ona i Harry ne znaju spol djeteta, te čekaju rođenje za iznenađenje. Također, ako će se beba roditi u travnju kako pretpostavljaju svi, dijelit će mjesec s još nekolicinom kraljevske rodbine - s princom Louisom, sinom Katherine i Williama i samom kraljicom Elizabetom. Maleni princ Louis je rođen 23. travnja prošle godine, a kraljica 21. travnja 1926. godine.

Meghan je na ovom susretu pila čaj od metvice, a princ Harry je rekao okupljenima kako on svaki dan meditira do dana kada se beba ne rodi.