Kako prenosi DailyMail, 37-godišnja Meghan Markle rasplakala je najboljeg prijatelja vizažista Daniela Martina koji je u posljednjem intervjuu za američku televiziju CBS pričao o svom odnosu s vojvotkinjom od Sussexa. Naime, u dokumentarnom filmu 'Harry i Meghan plus jedno' o Meghan Markle i njezinom životu u britanskoj kraljevskoj obitelji govore njezini bliski prijatelji, a potresne ispovijest u jednom je trenutku rasplakala Daniela Martina. 

'Ona je za mene još uvijek Meghan. Godinama surađujemo i družimo se, ona nikad nije imala 'diva' trenutke. Baš je prizemljena', ispričao je u intervjuu vizažist kojemu jako smeta što se o 37-godišnjakinji učestalo pišu negativne stvari. 'Ona zaista ne zaslužuje ovako negativan publicitet. Tako je frustrirajuće slušati sve to i znati da to nije istina. Ona u medijima i ona u stvarnosti nisu iste osobe', zaključio je Martin koji je pričajući o prijateljici rasplakao pred kamerama CBS-a.

Također, u spomenutom dokumentarcu o Meghan je pričala i glumica Janina Gavankar koja je pojasnila kako vojvotkinja od Sussexa izbjegava čitati o sebi u medijima te da je svjesna da ono što su drugi napisali o njoj ne smije i ne može utjecati na njezin život. Dugogodišnja Meghanina prijateljica progovorila je i o rođenju kraljevske bebe, malenog Archieja Harrisona koji je na svijet stigao 6. svibnja ove godine. 'To je važno za cijeli svijet. Prva kraljevska beba miješane rase. Posebno je važno za nas koji nismo imali ni lutku koja je na njih nalikovala', zaključila je glumica.