Story radio
Početna Celebrity 27459 prikaza 26. lipnja 2019.

Meghan se kandidirala za gradonačelnicu?

Profimedia.

Nikome nije jasno što se događa

Otkako je ušla u kraljevsku obitelj, bivša američka glumica, 37-godišnja Meghan Markle, ne prestaje intrigirati javnost svojim izgledom i ponašanjem. Ne čudi stoga, kako su se tijekom godina, pojavile mnoge djevojke čiji fizički izgled neodoljivo podsjeća na vojvotkinju od Sussexa, a koje su, zbog svoje sličnosti s Meghan Markle, privukle pozornost stranih medija, ali i javnosti. Jedna od njih je i Španjolka Begoña Villacis koja je svojom kandidaturom za gradonačelnicu Madrida u potpunosti zbunila javnost. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Begoña Villacis (@begonavillacis) on

Naime, španjolska političarka i odvjetnica, četiri je godine starija od svoje slavne dvojnice, a britanske je medije zaludili kada se, kandidirajući za gradonačelnicu španjolske metropole, otkrilo koliko podsjeća na suprugu 34-godišnjeg princa Harryja. Inače, lijepa Begoña nedavno je rodila svoje treće dijete te, baš kao i Meghan, svu pažnju trenutno posvećuje odgoju malene bebe. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Begoña Villacis (@begonavillacis) on

Podsjećamo, uskoro izlazi film koji opisuje život vojvotkinje i vojvode od Sussexa, a američku glumicu Tiffany Smith, koja je izabrana da utjelovi lik Meghan Markle, već su prozvali dvojnicom slavne 37-godišnjakinje. 'Kada bih nedostajala svojim prijateljicama, rekle bi mi da su gledale epizodu serije 'Suits' jer u njoj glumi djevojka koja liči na mene', priznala je Tiffany koja s Meghan dijeli tamno smeđe oči, veliki, prirodni osmijeh te sličnu građa tijela. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tiffany Smith (@tiffany_smith) on

 

Komentari