Vojvotkinja od Sussexa, 37-godišnja Meghan Markle, na posljednjim službenim događanjima koje je posjetila sa suprugom, 34-godišnjim princem Harryjem, nije nosila zaručnički prsten. Naime, bivša američka glumica trudna je osam mjeseci te kao i svaka trudnica, prolazi kroz razne fizičke promjene tipične za trudnoću. Meghan očito pati i od oticanja, stoga si je odlučila olakšati te skinuti zaručnički prsten, dok je vjenčani ipak ostavila. 

No, unatoč trudničkim tegobama, vojvotkinja je i dalje u top formi pa ne propušta niti jedan službeni kraljevski događaj. Osim toga, 37-godišnjakinja i dalje ne izlazi iz cipela s petom u kojima je vidimo na svakom javnom pojavljivanju, a tijekom cijele trudnoće i dalje oduševljava i inspirira žene diljem svijeta svojim odjevnim kombinacijama. 

Meghan i Harry su se pridružili ostatku kraljevske obitelji na godišnjem druženju povodom obilježavanja dana Commonwealtha u Westminster Abbey tijekom kojeg je vojvotkinja zablistala u bijeloj haljini s crnim detaljima iz kolekcije Victorije Beckham. Preko haljine je odjenula bijeli kaput te neizostavni modni detalj koji se njeguje u kraljevskoj obitelji, šešir bez oboda, a također se odlučila za bijelu boju šešira.