Supruga princa Harryja, 37-godišnja Meghan Markle, ponovno je šokirala javnost prilikom posljednjeg kraljevskog pojavljivanja sa suprugom. Naime, obilazeći gradove u sjeverozapadnoj Engleskoj, prva stanica bračnog para bila je Birkenhead, gdje su posjetili brojne organizacije koje podržavaju i osnažuju skupine unutar lokalne zajednice, a upravo za tu priliku, vojvotkinja je odjenula potpuno neočekivanu kombinaciju.

Iako smo Meghan naviknuli viđati u nešto neutralnijim i tamnijim odjevnim komadima, vojvotkinja se ovoga puta odlučila za ljubičastu haljinu do pola gležnjeva te crveni kaput koji je upotpunila s identičnim crvenim salonkama. Neobična kombinacija izazvala je pažnju brojnih medija, ali i javnosti, jer članove kraljevske obitelji do sada nismo imali prilike vidjeti u tako smjelim kombinacijama.

Podsjetimo, vojvotkinja od Sussexa i princ Harry očekuju prinovu u proljeće, a u posljednje vrijeme mediji ne prestaju pričati o lošim odnosima na dvoru, naročito onima između Meghan i šogorice Kate. Trudnoj vojvotkinji to teško pada te se sve teže nosi sa stresom. 'Meghan je definitivno uzrujana zbog svih medijskih spekulacija te su je jako pogodile optužbe novinara da ne preza pred ničim kako bi si osigurala svoj status u društvu', izjavio je nedavno izvor blizak obitelji za The Sun.