O sukobima princa Williama i Harryja naveliko se piše u britanskim medijima, a nisu izostavljene ni vojvotkinje Meghan i Kate o kojima nove informacije izlaze u javnost na dnevnoj bazi. 

Tako je najnovija vijest da bivša glumica i Kate Middleton uopće nisu u tako lošim odnosima kao što se pretpostavljalo, iako princ William navodno smatra da Meghan nije 'dobar materijal za suprugu'. Mike Tindall, suprug Zare Tindall koja je rođakinja prinčeva opovrgnuo je glasine da su Kate i Meghan u svađi te je otkrio koji im je najčešći oblik komunikacije kada nisu u prisutstvu jedna druge. Kao i kod većine milenijalaca, riječ je o aplikaciji za dopisivanje, WhatsApp na kojoj vojvotkinje i prinčevi imaju zajedničku grupu, piše The Sun. 

'Ja, moj brat i Zarini rođaci smo u WhatsApp grupama. Iz nekog razloga je jednostavnije čuti se preko WhatsAppa. Mislim da sam valjda u 25 tisuća grupa' izjavio je Mihe Tindall za britanski tabloid, dok američki mediji pišu kako je svađa između dvije vojvotkinje izmišljena te da nisu najbolje prijateljice, niti razgovaraju svake sekunde, ali se nikako ni ne mrze. No, zato prinčevi navodno neće provesti Božić zajedno zbog Williamovog neslaganja s Harryjevim izborom supruge što Harry ne želi tolerirati.