Britanski tabloidi nastavljaju šuškati o tome koliko je Meghan Markle zapravo 'teška'. Daily Mail je objavio tekst u kojem se Richard Kay osvrće na to da je vojvotkinja zabranila princu Harryju odlazak na tradicionalni lov Boxing Day. 

Princ Harry je godinama sudjelovao u tradicionalnom lovu koji se održava drugi dan Božića, ali i ove godine ga je odlučio preskočiti. Svemu tome je navodno kumovala njegova supruga Meghan koja se zalaže za prava životinja te se protivi 'krvavim sportovima'. S obzirom na to da ga je prvi put preskočio dok su još bili zaručeni, britanski tabloidi su sve uvjereniji kako je to učinio na zahtjev supruge.

Kako je Meghan najrazličitija od svih ostalih članova kraljevske obitelji, Kay je to pokazao na najsvježijem primjeru kada je nedavno održan modni događaj u Londonu na kojem se vojvotkinja pojavila poput svjetski popularne zvijezde kao prezenterica na dodjeli modnih nagrada te također pozirala s ostalim gostima. Camilla je naspram nje sudjelovala na dobrotvornom događaju i pozirala sa životinjama.

Fotografije s modnog događaja su preplavile društvene mreže, no kasnije su uklonjene. 'Bilo je nešto neprijateljski u tome kako se držala za trbuh, a nosila je i crni lak na noktima koji kraljica mrzi. Moguće je da je upravo Meghan tražila da uklone fotografiju' rekli su izvori iz palače. 

Također, često se nagađa jesu li prinčevi William i Harry u svađi zbog Meghan, kao i kolika je istina o nategnutim odnosima između Kate i Meghan, ali sve sumnje su otklonjene kada je iz palače objavljeno da će kraljevska obitelj dočekati Božić zajedno.