Sinoć je održana dodjela britanskih modnih nagrada u Londonu, a svu pažnju odnijela je nenajavljena gošća - Meghan Markle. Vojvotkinja od Sussexa u crnoj toaleti, koja je posebno isticala njen trudnički trbuščić, odala je počast dizajnerici svoje vjenčanice. Prema pisanjima stranih medija, lijepa Meghan došla je bez pratnje, supruga princa Harryja. 

Na pozornici zablistala je u dugoj crnoj toaleti francuske modne kuće Givenchy, zlatnim sandalama Tamare Mellon te primjerenim zlatnim nakitom koji je još više naglasio Meghaninu eleganciju. Ovaj nesvakidašnji posjet modnom događaju inače nije običaj za članove kraljevske obitelji, vojvotkinja je opravdala odlukom da oda počast omiljenoj dizajnerici Clare Waight Keller za sav njen trud uložen u kreiranje savršene vjenčanice za kraljevsko vjenčanje. 

'Naša suradnja je povezana emocijama, a za mene osobno moda je zapravo podržavanje drugih, a posebno žena. Pri odabiru dizajnera godine nije bitno da je on samo kreativan, zanimljiv i predan poslu već se tu radi i o njegovim vrijednostima. Upravo me time osvojila Clare i zato sam od prvog trenutka znala da ćemo još dugo surađivati', objasnila je Meghan, koja je na pozornici blistala od sreće i zadovoljstva. Njezine su riječi pratili gromoglasan pljesak i usklici oduševljenja iz publike, ponovno dokazavši kako njezina pojava ne može proći nezapaženo.