Samantha Markle svako malo obrati se svojoj polusestri Meghan Markle, a to uvijek učini javnim putem jer je posvađana s njom, zbog čega nisu u kontaktu. Tako se povodom blagdana ponovno odlučila obratiti vojvotkinji od Sussexa, a ovaj put pokušala ju je nagovoriti da se pomiri s bolesnim ocem Thomasom, s kojim Meghan također nije u dobrim odnosima.

'Blagdansko vrijeme je posvećeno obitelji. Tata pokušava doći do tebe i veoma je tužan što mu se ne javljaš. Život je kratak, a tata je dobra osoba', izjavila je za strane medije 53-godišnjakinja koja svojim javnim istupima često stvara nemir i nezadovoljstvo na britanskom dvoru.

Također, Samantha je priznala kako je otac supruge princa Harryja u lošem stanju te da će joj kasnije možda biti prekasno za isprike. 'Daj mu malo sreće u posljednjim godinama njegova života. Iduće godine možda više ne bude tu. Bila bi ogromna šteta da se nikad ne pomirite, u životu nema garancije. Možda idući tjedan već bude prekasno', naglasila je zabrinuta plavuša i podignula prašinu među obožavateljima koji nestrpljivo iščekuju hoće li se Meghan odlučiti na veliki korak.

Podsjećamo, Thomas je trebao prisustvovati velikom vjenačnju svoje kćeri i britanskog princa, no zbog rizičnog zdravstvenog stanja nije mogao biti tamo i podržati sada trudnu vojvotkinju.